Peter gaat het bestuur verlaten: vacature bestuurslid fietsclub

Geplaatst op 15-06-2020  -  Categorie: Algemeen

img-7569Na jarenlang bevlogen en met verve lid te zijn geweest van het fietsclubbestuur heeft Peter van Apeldoorn besloten om binnenkort het bestuur te verlaten. Slecht nieuws voor ons, maar misschien goed nieuws voor jou, aangezien wij nu op zoek zijn naar een waardige opvolger.

Het fietsbestuur

Het bestuur bestaat uit fietsliefhebbers. Fietsen is leuk, maar samen fietsen is nog leuker. Daarom besteden wij graag een deel van onze vrije tijd aan het organiseren van activiteiten van leuke fiets activiteiten voor onze ca 120 leden. Daarnaast geven we graag het goede voorbeeld en zijn dus vaak van de partij op de AAFC fietsactiviteiten, die we bovendien vaak zelf hebben georganiseerd.

Wat doen we zoal?

In het kort: We organiseren jaarlijks allerlei activiteiten, zoals de buitenlandreis, buitentrainingen in de zomer, binnentrainingen in de winter, de zomerse barbecue en meerdere fietstochten. Daarnaast onderhouden we contacten met interne partijen, zoals met de personeelsvereniging en communicatie, maar ook met externe partijen, zoals fietstrainers, producenten van wielerkleding en ook professionele wielrenners. Over dat alles moet natuurlijk gecommuniceerd worden, met nieuwsbrieven, website, whatsapp, facebook en instagram. En niet te vergeten de cijfers. Het bestuur houdt regelmatig contact met elkaar via een (online) tweewekelijkse meeting.

Wat kun je verwachten?

Peter heeft de laatste jaren zich met name bemoeid met racefiets gerelateerde activiteiten zoals de buiten /binnen trainingen en de buitenlandreis en die mooie activiteiten zou jij kunnen oppakken. Wat je precies zult doen, is afhankelijk van je voorkeuren en wordt in overleg samen met jou en de rest van het bestuur bepaald. Daarnaast kun je veel gezelligheid verwachten en ja, ook weer een appgroep. Het gaat in principe om een jaar, mogelijk langer.

Interesse?

Lijkt het je wat om onderdeel te zijn van dit bestuur? Of in projectverband? Laat het dan weten via bulcsteif.[antispam].@pvabnamro.nl.