Qhubeka-bedrag overhandigd

Geplaatst op 15-02-2022  -  Categorie: Algemeen

Op 26 januari heeft onze fietsclub het bedrag van de Qhubeka-actie officieel overhandigd aan Stichting Qhubeka. ABN AMRO Fietsclublid Gerrit Schep heeft tussen de coronamaatregelen door een moment gevonden om het

bedrag van EUR 1.258 in de vorm van een symbolische cheque persoonlijk te overhandigen.

20220126-102632

De cheque is overhandigd aan Douglas Ryder, teameigenaar van Team Qhubeka. Met dit bedrag kunnen 6 fietsen gekocht en gedistribueerd worden in Zuid-Afrika. Een fantastische bijdrage.

De Qhubeka-fietsactie is alweer even geleden. Tijdens de afgelopen Tour de France heeft een flink aantal collega’s een indrukwekkend aantal kilometers gefietst voor de Qhubeka-actie. Onder andere met de Midsummer Ride & BBQ, waarbij we elk nog eens 50 km hebben gefietst voor Qhubeka. Dit heeft geresulteerd in een bedrag van EUR 1.258.

Veel dank

Namens de club willen we nogmaals iedereen bedanken die zich voor deze actie en dit mooie doel heeft ingezet: alle deelnemers en de ABN AMRO Foundation.

Mocht je er meer over willen lezen, lees dan het een van de eerdere artikelen over de Qhubeka Tour de France-actie (linkje naar artikel) of meer informatie over stichting Qhubeka (www.qhubeka.org).