Rijd in het voorjaar in het nieuw, bestel voor 28 februari je aanvullingen op je Fietsclubtenue

Geplaatst op 01-02-2022  -  Categorie: Algemeen

Wil je jouw fietsoutfit compleet maken, of in het voorjaar zonder mouwen rijden? Of is jouw shirt of bibshort aan vervanging toe? Bestel dan voor 28 februari in de webshop jouw AAFC fietskleding.

De kledinglijn wordt zoals gebruikelijk geproduceerd door Bioracer. Zij leveren degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs. We hebben gekozen voor de 'prof bodyfit' serie voor de shirts. Er is zowel een dames en een heren kledinglijn beschikbaar. Aerodynamisch, getailleerd met raglan mouwen met naadloze mouweinden. Voor de afgetrainde fietsers is er ook een SMOOTH versie beschikbaar.

Voor de broeken kun je kiezen voor het model uit de RaceProven lijn en kies je zelf een passende zeem. Meer informatie over de kledinglijn en de verschillende mogelijkheden vind je op de website: https://fietsclub.pvabnamro.nl/wielertenue

Voorkom teleurstelling, en maak gebruik van de maattabel

Bioracer hanteert verschillende maattabellen voor de heren en dameslijn. Voor de shirts check je je maat in de tabellen onder 'Prof BodyFit', voor de broeken controleer je jouw maat onder 'Race Proven' in deze maattabel.
Nb. Het SMOOTH shirt is extra sportief gesneden en is nauwsluitend. Deze valt kleiner dan het reguliere shirt.

Vapor zeem en Sirio bibshort

Bioracer is continu bezig met nieuwe innovaties en kwam vorig jaar met een nieuwe zeem. Sinds vorig jaar hebben we deze Vapor zeem met vergroot comfort voor het eerst in de bestelling gehad. De reacties zijn heel positief. 

Daarnaast is er voor de liefhebber een nieuwe broek aan de kledinglijn. De Race Proven Sirio-bibshort biedt een nog mooiere Mesh stof, meer comfort en is in combinatie met de Vapor zeem het parade paardje in de Biorace-lijn. Deze broek is ook zeer geschikt voor de warmere dagen.

bib-3dWelke maat moet ik bestellen?

Kijk voor de maat in de juiste maattabel van BioRacer.
Voor de shirts maken we gebruik van de Prof Bodyfit lijn en voor de bibshorts van de RaceProven lijn. Let op: dit zijn verschillende maattabellen!

Hoe bestel ik het wielertenue?

De kleding kun je bestellen in de webshop: https://fietsclub.pvabnamro.nl/shop. Afrekenen kan eenvoudig met iDEAL.

De webshop staat open tot uiterlijk 28 februari. Daarna wordt de bestelling bij Bioracer geplaatst. Bestel je na deze deadline dan wordt de bestelling pas weer in de volgende bestelronde in het najaar meegenomen.

Let op: bestelling nieuwe leden

Nieuwe leden hebben recht op een gratis* wielershirt. Heb je nog geen shirt ontvangen, maar heb je al wel jouw bestelling doorgegeven? Dan hoef je niet opnieuw een bestelling door te geven. Jouw bestelling wordt in deze ronde meegenomen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Naar verwachting duurt het 6 weken voordat wij de levering ontvangen. Richtdatum voor levering is half april, maar de levertijd kan door altijd iets fluctueren. Gelet op de Corona-maatregelenversturen we de kleding naar jouw huisadres. Zorg dan ook dat jouw adresgegevens up-to-date zijn.