Slotrit vanuit Maarn op 10 oktober

Geplaatst op 20-09-2021  -  Categorie: Fietsclub

Het wielerseizoen is al weer bijna voorbij. Dit seizoen was en is er weer meer mogelijk dan vorig jaar en versoepelingen volgden elkaar op. Er waren zeker beperkingen, maar in de loop van het seizoen ontstonden meer mogelijkheden; ik denk aan de prachtige rit rond de Utrechtse Heuvelrug, de Midsummer Ride met uiteraard de BBQ en de Ride Outs op woensdagavond.

Voordat we de Tacx weer opstellen of starten met binnen trainingen, willen we het (buiten) fietsseizoen met jullie mooi afsluiten!

groepsfoto

Op zondag 10 oktober maken we een mooie rit van zo’n 80 kilometer met start/finish in het midden van het land in Maarn. 

 

Om 9.30 uur verzamelen we met koffie en thee om vervolgens stipt om 10.00 uur te vertrekken voor een afwisselende ronde die we zelf hebben uitgepijld. 

 

Zoals altijd bij een social ride houden we het tempo voor iedereen leuk en is het samen uit, samen thuis.

 

versnaperingenVanzelfsprekend doen we een korte revitaliseringsstop ergens onderweg. Rond 14.00 uur willen we uiterlijk weer binnen zijn. 

Consumpties zijn op rekening van de club. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar aanmelden is nodig voor de planning. 

 

Vind je het leuk om een collega mee te nemen? Geen enkel probleem. Ook collega’s die geen lid zijn van de fietsclub zijn zeer welkom om mee te fietsen. Geef het even aan bij aanmelden.