Slotrit vanuit Weesp 22 oktober

Geplaatst op 28-09-2023  -  Categorie: Wielrennen

Het wielerseizoen zit er min of meer al weer op, hoewel we nog steeds kunnen genieten van goed fietsweer. Dit seizoen hebben we een mooie kalender met activiteiten afgewerkt, waarbij de buitenlandtrip naar Winterberg wat ons betreft met stip op 1 staat, maar laten we ook de  Midsummer Ride met Pizza, de Duinentocht of de Veluwe Krachttoer niet vergeten.

Voordat we de trainingen op zolder en in schuurtjes op de Tacx weer opstarten, zullen we het fietsseizoen traditiegetrouw afsluiten met een mooie slotrit!

groepsfoto 2

Op zondag 22 oktober maken we een mooie rit van zo’n 80 kilometer met start/finish in Weesp. 

Om 9.00 uur verzamelen we met koffie en thee om vervolgens stipt om 9.30 uur te vertrekken voor een afwisselende ronde die we zelf hebben uitgepijld. 

Zoals altijd bij een social ride houden we het tempo voor iedereen leuk en is het samen uit, samen thuis.

Vanzelfsprekend doen we een korte revitaliseringsstop ergens onderweg. Rond 13:30 uur willen we weer binnen zijn. Consumpties zijn op rekening van de club. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar aanmelden is nodig voor de planning. 

Vind je het leuk om een collega mee te nemen? Geen enkel probleem. Ook collega’s die geen lid zijn van de fietsclub zijn zeer welkom om mee te fietsen. Geef het even aan bij aanmelden.