Special guest nieuwjaarsborrel: Ontmoet een wielerpro

Geplaatst op 09-01-2020  -  Categorie: Fietsclub

douglasryderEn ontdek wat big data doet voor wielrennen

Altijd al een wielerpro willen ontmoeten? Aanstaande maandag kan dat, tijdens onze nieuwjaarsborrel. De ABN AMRO Fietsclub heeft Douglas Ryder, ploegleider van NTT ProCycling (voorheen Dimension Data), gevraagd om een presentatie te geven over de onmisbare rol van big data in zijn wielerploeg. En jij kunt daarbij zijn!

nttprocyclingInformatietechnologie, big data en robotics worden almaar belangrijker. Binnen de financiële sector, maar ook bij wielrennen. Douglas Ryder, overgevlogen uit Zuid-Afrika, komt een presentatie geven over hoe de NTT-wielerploeg gebruik maakt van data voor onder meer de selectie van wielrenners, gezondheid en welzijn, welke wielrenners welke races rijden en voorspellende analyses. De presentatie is in het Engels.

Nieuwjaarsborrel

Aansluitend op de presentatie luidt de ABN AMRO Fietsclub met een borrel het nieuwe jaar in. Hét moment om terug te kijken op het vorige jaar, en om plannen te maken voor het nieuwe.

Belangrijke onderwerpen om bij een bitterbal en een drankje te bespreken zijn: Welke tochten ga jij fietsen? Hoe zag jouw Strava-overzicht eruit? Welke berg wil jij dit jaar beklimmen, en welke nooit meer? Wij zijn benieuwd.

Laat even weten of je van plan bent langs te komen, schrijf je in. We zien je graag verschijnen!

 

Wanneer?                     maandagavond 13 januari
Presentatie                   17:30-18:30 uur in CIRCL, zaal 5, Gustav Mahlerlaan, Amsterdam
Voor wie?                       iedereen, schrijf je in

Nieuwjaarsborrel          18:30-21:00 uur in Cafe Limon op de Zuidas, Gustav Mahlerlaan 222
Voor wie ?                      Iedereen die lid is van de ABN AMRO Fietsclub
Inschrijfperiode              t/m maandag 13 januari 2020
Toegang                         gratis