Start Voorjaars/Buiten trainingen wielrennen voor AAFC leden

Geplaatst op 08-03-2017  -  Categorie: Wielrennen

TrainingDe fiets seizoen is inmiddels begonnen met de voorjaars klassiekers zoals de Strade Bianchi en Parijs - Nice. Voor velen is dat het startsein om ook de fiets weer tevoorschijn te halen, de benen te scheren (of niet) en weer ‘ op koers’ te gaan. Wil je dat eens serieus aanpakken, je hebt tenslotte een sportief doel nietwaar, en daar eens de juiste begeleiding bij hebben dan kan dat via de AAFC Buitentrainingen. Hiervoor hebben we na de goede ervaringen van voorgaande jaren, weer de samenwerking gezocht met The Cycling Academy.

Wanneer:
Vanaf dinsdag 11 april starten de buitentrainingen weer. Onder begeleiding van NTFU-certificeerde instructeurs van The Cycling Academy wordt in 6 weken een gedegen maar vooral erg leuk programma geboden. Zo leg jij een goede basis waar de rest van het jaar nog veel baat van zult hebben.

Niveaugroepen:
Je kunt meedoen in een van de 2 niveaugroepen; beginners of gevorderden.
Het verschil zit vooral in de snelheid en de te fietsen afstanden. Beide groepen besteden aandacht aan techniek (fietshouding, stuurtechniek, fietsen in een groep), streven naar fysiek vooruitgang en vooral veel fietsplezier. De gevorderden trainen op dinsdagavond (start 11 april) en de beginners trainen op woensdagavond ( start 12 april)

Kosten:
De kosten van deze 6 trainingen zijn 45 euro per persoon, te betalen met iDeal.

CyclingAcademy
Train je al (indoor) via de The Cycling Academy en heb je nog credits op je strippenkaart dan kun je ook credits gebruiken voor deze 6 trainingen.
De bedragen dan wel credits gelden voor de gehele periode ongeacht het aantal trainingen dat je aanwezig bent. Kies dan bij inschrijving voor de optie 'Factuur'.


Per groep zijn minimaal 5 deelnemers nodig.

Locatie trainingen:

Gevorderden: Dinsdagavond (start 11 april)
Beginners: Woensdagavond (start 12 april)

Aanvang: 18.30 uur
 ABN AMRO Sportpark
Jan Tooroplaan 48,
1182 AE Amstelveen (gratis parkeren)


Wil je op een andere locatie trainen en kun je minimaal 6 collega fietsers bij elkaar krijgen? Dan organiseren we voor jou op locatie ook deze training

Niet vergeten:

  • Fietsverlichting (zeker de eerste weken is het nog vroeg donker) 
  • Helm (verplicht) 
  • Reserve binnenband & pompje 
  • Gevulde bidon

Inschrijven gevorderden

Inschrijven beginners

IMG 7054IMG 7453IMG 7440