Van de voorzitter

Geplaatst op 15-01-2017  -  Categorie: Fietsclub

MauritsHet is alweer twee weken in het nieuwe jaar. Sommige goede voornemens zijn mogelijk al gesneuveld, maar de belangrijkste kan nog worden waargemaakt. Waarschijnlijk hebben jullie net als ik voorgenomen dit jaar nog weer vaker op de fiets te stappen. Net weer meer kilometers dan vorig jaar. En wat is er nu leuker om dat samen te doen.

Stilzitten doen we zeker niet. Veel van onze leden zijn al volop in training voor de sportieve uitdagingen die dit jaar gepland staan: van Alpe d’HuZes tot Transalp tot de Amstel Gold Race. Ook via onze Strava groep zie ik veel mensen binnen en buiten trainen waarbij met name de Zwift trend steeds groter lijkt te worden. Wie weet: wellicht dat er al leden al virtueel samen een tocht hebben gefietst.

Het bestuur zit ook niet stil en we hebben voor het komende jaar weer een hoop activiteiten gepland staan. Sommige activiteiten kennen jullie al; de openingsrit, de gezamenlijke toertochten, Limburgs Mooiste, de buitentrainingen en workshops. Nieuw dit jaar zijn het klimweekend in Frankrijk in juli.  Daarnaast willen wij het succes van de Red Bull Kop-over-Kop dit jaar twee tijdrit teams samenstellen voor deelname aan de Kop-over-Kop en het Nederlands Kampioenschap voor Bedrijven. Hou dus de nieuwsbrief de komende tijd in de gaten.

Ook dit jaar zullen we onder de #bikehard vlag weer activiteiten organiseren voor alle ABN AMRO collega’s. Op die manier willen we onze collega’s laten kennismaken met de Fietsclub. Vanzelfsprekend staan al deze activiteiten open voor alle leden. Jullie kunnen je nog inschrijven voor de Clinic Baanwielrennen op 23 januari en voor de MTB clinic op 25 februari. Maar vraag dus ook collega’s mee die nog geen lid zijn.

Nog maar een paar maanden wachten en we starten ook weer met het nieuwe wielerseizoen. In deze nieuwsbrief vind je daarom ook een link naar de jaarlijkse enquête. Ik zou vijf minuten van jullie tijd willen vragen om deze in te vullen. Jullie mening hebben wij nodig om een  mooi programma voor het komende fietsseizoen op te stellen.

 Enquete

Veel succes met trainen en tot snel bij een van de vele activiteiten.

Maurits de Neree