Wekelijks trainen met de ABN AMRO Fietsclub in 2022

Geplaatst op 05-05-2022  -  Categorie: Algemeen

7927f851-0343-429a-b35d-eda4e762132eAls fietsclub organiseren we vanaf woensdagavond 18 mei a.s. een wekelijkse training. We pakken de draad weer op en zorgen dat we er klaar voor zijn als het echt zomer wordt. Heb je een mooie uitdaging voor de boeg of fiets je in het weekend met een ploegje, dan gaan deze trainingen jou ook zeker helpen. En uiteindelijk is het ook gewoon leuk!

Het idee is om iedere woensdagavond met elkaar een mooie ronde te fietsen van circa 40-50 km, samen uit samen thuis (denk aan een gemiddelde van 26 tot 28 km/u). Gezelligheid en lekker peddelen staat voorop!

Iedere training zullen we tussendoor op geschikte locaties trainen op de spelelementen die je als wielrenner onderweg kunt tegenkomen. Denk hierbij aan trainen op bochtentechniek, het aantrekken van een sprint, afleggen van een kort parcours, in koppels kop over kop versnellen en temporiseren, een korte klim variërend in verzet enzovoort... Maar vooral veilig en gezellig. Want ook zullen we steeds stil staan bij verkeers- en gedragsregels.

Lijkt je dit leuk, meld je dan aan! Deelname is uiteraard vrijblijvend, maar bij aanmelding verwachten we wel jouw commitment dat je probeert er regelmatig bij te zijn. Bij voldoende animo blijven we deze zomer lekker door fietsen met elkaar.

Wanneer: Ieder woensdagavond, voor het eerst op 18 mei a.s., verzamelen om 18:30 uur. Bij voldoende animo gaan de trainingen de hele zomer door tot begin oktober
Locatie: Tennisclub ABN AMRO, Jan Tooroplaan 48, Amstelveen, ruime (gratis) parkeergelegenheid
Principe: Social Ride, no-drop policy
Kosten: Gratis
Organisatie: Peter van Apeldoorn en Robert Beumer, communicatie op de dag zelf gebeurt via de Whatsapp trainingsgroep waarin je wordt opgenomen zodra je je aanmeldt

 

Inschrijven

8d6c627e-4325-4bca-ae57-fd5f354da5b2Neem gerust contact op indien je vragen of suggesties hebt.