Wie is er klaar voor seizoen 2023? Wij wel en met een mooie activiteitenkalender!

Geplaatst op 03-02-2023  -  Categorie: Fietsclub

Van stilstand naar niet helemaal het oude..

We rolden 2022 in vanuit 2 jaar corona en pas in maart 2022 vervielen ook de laatste maatregelen. En zo lieten we het samen fietsen veelal op ons afkomen zonder planning. Logisch. Desalniettemin hebben we in 2022 een aantal mooie tochten gereden, wekelijks met een klein groepje de ‘ride out’ op woensdagavond en de Midsummer Ride met BBQ bleek wederom een succes. Veel ging ad hoc met een aantal enthousiastelingen. De wekelijkse trainingen/ride outs bleken voor de meesten van ons geen succes, vanwege het nieuwe werken en de hassle om dan naar de verzamelplek te komen.

Gevulde kalender voor 2023

clubritDaar moeten we lering uit trekken en in komend jaar 2023 zullen we zaken iets anders aanpakken. Hierom presenteren we met veel enthousiasme de voorlopige kalender voor 2023. Uitgebalanceerd, met zowel weg-, gravel- en strandraces. Geen trainingen meer, maar iedere maand tenminste één tocht. Ook de buitenlandreis staat genoteerd. Naarmate het seizoen vordert, zullen we meer details toevoegen aan de activiteiten op de kalander. Suggesties zijn van harte welkom, evenals enthousiaste (mede) organisatoren. Altijd leuk!

Social rides

Hoe werkt het ook al weer? Voor iedere tocht geldt dat je zorgt dat je fiets technisch in orde is, je een helm draagt en reparatiemateriaal meeneemt. Bij de georganiseerde tochten schrijf je jezelf in en kun -waar mogelijk- gebruik maken van korting via je NTFU lidmaatschap via de club. We verzamelen doorgaans 30 minuten voor vertrek bij een verzamelplek/startpunt. En natuurlijk geldt dat we het principe van social ride hanteren. Dus samen uit, samen thuis. Reken op een gemiddelde snelheid van zo’n 25 km per uur. Vanzelfsprekend stoppen we onderweg voor koffie en appeltaart en als afsluiter na de finish een drankje. Voor de gravel- en strandrace, alsook de buitenlandreis volgt nog aanvullende informatie. En voor iedere toch zullen we een oproep tot deelname en inschrijving, met de laatste details laten uitgaan via de nieuwsbrief. We zijn nog bezig met een app, alsook een breder gebruik van de appgroep waar velen van jullie al aan deelnemen.

Waar doe jij aan mee?

Wij hopen dat je net zo enthousiast bent als wij om weer te gaan deelnemen aan de diverse activiteiten. We stellen het op prijs als je vast aangeeft aan welke toch je denkt te zullen deelnemen.