Wintertraining 2021/2022 bij WattCycling

Geplaatst op 11-11-2021  -  Categorie: Algemeen

Met groot plezier kunnen we jullie mededelen dat we deze winter weer binnen gaan trainen, waarbij we een mooie aanbieding hebben ontvangen van WattCycling. We kunnen wederom op zondagochtend op de vertrouwde locatie Amsterdam Amstel trainen en daarnaast is er een variatie aan andere locaties en tijdstippen waaruit je kunt kiezen, namelijk Apeldoorn, Delft, Roosendaal en Utrecht. Ook doordeweeks kan er dus binnen op een Wattbike getraind worden!

img-0770We bieden aan:

  • Bij aanschaf van een 10-rittenkaart van € 175,- ontvang je maarliefst 2 credits extra t.w.v. € 35,-. De rittenkaart is 4 maanden geldig. Een mooie aanbieding, maximale flexibiliteit en professionele begeleiding bij het bereiken van je trainingsdoelen. Lekker doortrainen, in shape blijven en een vliegende start in het voorjaar als we weer naar buiten gaan.
  • De rittenkaart start met een eerste credit voor een introductietraining om alles over de Wattbike en WattCycling te leren en de intaketest te doen voor je actuele trainingszones. Deze introductietraining is verplicht en volg je ieder seizoen opnieuw als je start bij WattCycling (dus ook als je eerder bij WattCycling hebt gefietst), zodat je in je vervolgtrainingen direct op je gemak en goed geïnstalleerd bent op de locatie en dan train je ook meteen in jouw actuele zones. De eerste credit gebruik je dus om in de WattCycling app een introductietraining te plannen.
    • Deze introductietraining organiseert WattCycling op maandag 20:40 uur, vrijdag 08:35 uur, zaterdag 12:15 uur en zondag 12:15 uur. Dit is de enige ‘verplichting’ die WattCycling van je vraagt, waarna je volledige flexibiliteit hebt. Een mooie opwarmer, ook voor de ervaren ‘Wattbikers’.

Bekijk de website van WattCycling en schrijf je in:

1.  Ga naar WattCycling uitproberen: www.wattcycling.nl/uitproberen
2.  Kies jouw WattCycling locatie Amsterdam Amstel, Apeldoorn, Delft, Roosendaal óf Utrecht.

Let op: Dit zijn de locaties waarvoor de aanbieding geldig is!

3.  Klik Boek je try-out pakket
4.  Vul bij ‘(Kortings)code’ de code in die via e-mail op 14 november gestuurd is in de nieuwsbrief.
5.  De prijs (€175,-) en het aantal WattCycling credits (1 intro + 11 WattCycling credits) zal worden aangepast
6.  Plaats bestelling

Je volgt eerst de introductietraining. Na de introductietraining ontvang je de extra WattCycling credits. Het systeem voegt automatisch 4 WattCycling credits toe, handmatig voegt WattCycling vervolgens 7 extra credits toe (oftewel 1+4+7=12 credits totaal voor € 175,-).

WattCycling app

Indien je traint bij WattCycling, kun je met de WattCycling app wekelijks een (of meer) training(en) naar wens inplannen via de WattCycling app. WattCycling biedt dagelijks diverse trainingen aan. Meer informatie kun je vinden op https://wattcycling.nl/locaties/amsterdam-amstel.