Wintertrainingen 2019/2020

Geplaatst op 15-10-2019  -  Categorie: Algemeen

wattbike-fotoMet groot plezier kunnen we jullie mededelen dat we ook deze winter weer binnen gaan trainen, waarbij we een mooie aanbieding hebben ontvangen van WattCycling. We kunnen daarbij op zondagochtend op de vertrouwde locatie Amsterdam Amstel trainen en daarnaast is er een enorme variatie aan andere locaties en tijdstippen waaruit je kunt kiezen zoals Utrecht, Rotterdam, Apeldoorn, Roosendaal en Voorschoten. Ook doordeweeks kan er dus binnen op een Wattbike getraind worden!

We bieden aan:

  • Een kennismakingsclinic bij WattCycling Amsterdam op zondag 27 oktober om 11:00u.

Iedereen krijgt dan alle informatie over de Wattbike en WattCycling en doet een intaketest om de trainingszones te bepalen. Mocht je deze dag of locatie niet kunnen, dan zijn er ook nog andere introductie trainingen waarvoor je je kunt inschrijven.

  • Een korting op het lidmaatschap bij WattCycling: €15 op de eerste maand en 1 extra credit om in te zetten voor een extra training.

Bekijk de website voor de prijzen (1, 2 of 3 keer per week, maand of jaarabonnement). Je abonnement wordt elke maand automatisch verlengd en is per maand opzegbaar met een opzegtermijn van twee weken. Je kunt elk moment je abonnement aanpassen om meer of minder te trainen. De keuze is aan jou!

  • 15% korting op een inspanningstest met ademgasanalyse (normale prijs €155)
  • De Fietsclub en WattCycling gaan gezamenlijk kijken naar het organiseren van een Baanwielren Clinic begin 2020.

WattCycling appwattbike-foto-3

Indien je WattCycling lid wordt, kun je met de WattCycling app wekelijks een (of meer) training(en) naar wens inplannen mbv de WattCycling app. WattCycling biedt wekelijks tussen de 22-27 trainingsmomenten per week aan. Op zondag ochtend is de WattCycling XL training 110 minuten ipv de standaard 80 minuten om meer nadruk te leggen op de langere duur zoals jullie gewend zijn op de vertrouwde WattCycling Amsterdam Amstel locatie. Meer informatie kun je vinden op https://wattcycling.nl/locaties/amsterdam-amstel.

 Meld je snel aan voor de Clinic op zondagochtend 27 oktober 11:00!

wattbike-foto-2