Wintertrainingen met The Cycling Academy

Geplaatst op 28-09-2018  -  Categorie: Algemeen

TheCyclingAcademylogoOok dit jaar werken we samen met The Cycling Academy Amsterdam voor de binnentrainingen. Vanaf zondag 4 november kun je weer werken aan je duurvermogen bij Wattcycling Amsterdam. Op de Wattbike train je optimaal voor het komende wielerseizoen. Komende winter zijn er op de zondag zelfs twee trainingsblokken van 09.00 - 11.30 uur en van 12.00 - 14.30 uur.

ABN AMRO Actietarief

Net als voorgaande jaren hebben we voor alle leden van de fietsclub en ABN AMRO collega’s een actietarief afgesproken. Je krijgt 12 lessen voor de prijs van 10. De strippenkaart kost 185 euro. Beslis je voor 1 november? Dan kun je nog profiteren van de early birdprijs van 175 euro.

Hoe schrijf ik me in? 

TCA TrainersIedereen die afgelopen seizoen bij TCA heeft getraind, heeft onlangs een mail ontvangen met de uitnodiging hun account te activeren in het nieuwe reserveringssysteem Fitmanager. Als je in Fitmanager een 10-strippenkaart koopt, zal TCA je als ABN AMRO fietser herkennen en je twee extra credits toekennen.


Heb je in het verleden al eerder getraind via TCA, maar niet in het afgelopen seizoen? Dan kun je eerst zelf een account aanmaken. Dit kan heel eenvoudig via de volgende link: https://club.fitmanager.com/signup/1230#. Koop je 10-strippenkaartn en stuur daarna even een mailtje aan madretsma.[antispam].@thecyclingacademy.nl dat je via de ABNAMRO fietsclub traint, zodat je de twee extra credits zult ontvangen!

Geinteresseerd, maar wil je eerst een proefles?

Heb je nog nooit eerder bij The Cycling Academy of op de Wattbike getraind? Dan mag je gratis de eerste keer komen meetrainen. Zo weet je snel of deze trainingen iets voor jou zijn. Maak een account aan in Fitmanager (zie bovenstaand) en selecteer vervolgens in de shop onder strippenkaart het product “Proefles”. Bij het afrekenen dien je de een kortingscode te gebruiken. Deze kortingscode kun je als lid van de Fietsclub op onze speciale actiepagina vinden. Als je géén lid bent van de Fietsclub, stuur dan een mail naar bulcsteif.[antispam].@pvabnamro.nl vanaf je ABN AMRO mailadres, dan sturen we je de code toe.

Als laatste stap moet je dan nog wel je Wattbike reserveren via de kalender.

Let op: deze aanbieding geldt alleen als je nooit eerder bij TCA hebt getraind.