Word dit jaar nog lid en betaal maar 25 euro! Hoort-zegt-het-voort!

Geplaatst op 12-07-2021  -  Categorie: Algemeen

Fietsen is ongekend populair

clubkortingDoor corona is het in de Nederlandse fietsenbranche hectisch geworden! Aangezien fietsen een van de weinige activiteiten was die men kon doen, waren de sportfietsen niet aan te slepen. Zelfs nu nog merk je dat de levertijd voor jouw favoriete fiets veel langer is dan enkele jaren geleden. Het helpt dan ook niet dat door dezelfde corona maatregelen de aanlevering van onderdelen van bijvoorbeeld Shimano ernstig gehinderd zijn. Maar er zijn dus héél veel mensen gaan fietsen afgelopen jaar.

De Fietsclub is voor alle fietsers interessant!

De samenvatting is dus dat fietsen hot is en dat merken we bij de Fietsclub ook! We hebben een mooi aantal nieuwe leden mogen verwelkomen in de club. We denken dat er nog een heel groot deel van de fietsende collega’s niet weet van deze prachtige club! Daarom hebben we een speciale aanbieding gemaakt om nu voordelig lid te worden van de club, met álle voordelen die het lidmaatschap met zich meebrengt, maar voor een gereduceerde prijs!

Hoort-zegt-het-voort!

Als je nu lid wordt tot einde 2022, dan betaal je voor je lidmaatschap van dit kalenderjaar maar EUR 25,00 (en het normale tarief in het jaar 2022) !! Nu vraag je je af, waarom stuur je mij deze informatie; ik ben toch al lid? In normale tijden gebruiken we voor dit soort campagnes de televisieschermen op de kantoren, maar die ziet niemand nu. Daarom willen we graag jouw netwerk inzetten: hoort-zegt-het-voort onder je collega’s waarvan je weet dat ze fietsen! Wie weet fietsen ze dan straks ook in dat prachtige Fietsclub tenue naast je ! Want samen fietsen is toch veel leuker dan alleen!

Nog even alle voordelen van het lidmaatschap op een rijtje:

  • Samen deelnemen aan fietstochten op alle niveaus tegen gereduceerd tarief.
  • Alle voordelen van het NTFU lidmaatschap zoals een fiets schadeverzekering, FIETSSPORT magazine, aantrekkelijke kortingen op fietsmaterialen enz.
  • 4x per jaar een speciale clubavond rond het thema fietsen, met bijvoorbeeld onderhoudtips of trainingsuitleg.
  • Gratis het officiële ABN AMRO Fietsclub wielershirt voor nieuwe leden.
  • Fietstrainingen onder professionele begeleiding.
  • Daarnaast profiteer je direct van alle voordelen die de PV ABN AMRO biedt.

Lid worden is heel eenvoudig

Klik op deze knop Lid Worden en vul je gegevens in, de contributie voor het lopende kalenderjaar betaal je met iDEAL, de korting wordt automatisch toegepast. Volgend jaar innen we de jaarlijke contributie met een automatische incasso.

 ∗Als je je lidmaatschap beëindigt voordat je twee volle kalenderjaren lid bent geweest, zullen we voor het ontvangen wielershirt een eigen bijdrage van € 25,- incasseren.