Bezoek Fietsbeurs Bike MOTION zondag 1 maart

Geplaatst op 13-02-2020  -  Categorie: Algemeen

bikemotion-logoDe start van het nieuwe fietsseizoen staat vaak ook in het teken van het nieuwste materiaal. Op zondag 1 maart gaat de ABN AMRO Fietsclub naar Bike MOTION, de grootste fietsbeurs in de Benelux in de Jaarbeurs in Utrecht. En jij kunt mee!

Op Bike MOTION 2020 vind je veel grote leveranciers met de nieuwste fietsen. Op zoek naar een nieuwe racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike? Bij Bike MOTION vind je alles onder één dak. De nieuwste fietsen van onder andere Merida, Apex, Sensa en Canyon. Onderdelen en accessoires van BBB, Garmin, SKS en Tacx. Kleding van Sidi, Assos en Bioracer. En een uitgebreid assortiment sportvoeding en heel veel meer.

Tijdens Bike MOTION zijn er op alle beursdagen doorlopende interessante lezingen. Ontdek bijvoorbeeld meer over effectief trainen, tips voor een ergonomisch zadel, de optimale cranklengte en een kijkje achter de schermen van de Vuelta. Doe kennis op over fietsen en voeding en nog heel veel meer.

Aanmelden

bikemotion-testtrackJe kunt samen of op je eigen gemak de beurs verkennen. En om 14.00 uur kun je je voor een drankje aansluiten in het café voor een gezamenlijk Kuitenbijter-biertje. Het eerste rondje is voor onze rekening.

Kaarten voor Bike MOTION zijn gratis voor leden van de ABN AMRO Fietsclub (max. 2 per persoon). Niet-leden kunnen voor 10 euro een kaartje bestellen. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis mee. 

Aanmelden

Voor meer informatie: https://www.bikemotionbenelux.nl/

Andere activiteiten

Nieuwsgierig naar de andere activiteiten? Kijk op onze website of bij:

Vrijdag 20 maart        Baanwielrennen met Levi Heimans in Velodrome Amsterdam

Zaterdag 28 maart      Clinic Strandwielrennen in Bergen aan Zee