Fietsen voor fietsen in Zuid-Afrika

Geplaatst op 21-06-2022  -  Categorie: Algemeen

Yes, binnenkort gaat de Tour de France van start! En yes, ook dit jaar kun je meedoen aan de Qhubeka-actie. Met deze actie doneer je een klein bedrag voor elke kilometer die je fietst tijdens de Tour de France, voor een fiets in Zuid-Afrika. De bedoeling is natuurlijk zoveel mogelijk kilometers maken!

logo-1 2

Een fiets maakt een enorm verschil voor een kind in Zuid-Afrika: de weg naar school wordt veel korter, waardoor er meer tijd is voor bijvoorbeeld huiswerk. Voor zorgmedewerkers betekent een fiets dat zij veel meer patiënten kunnen bezoeken per dag. En wij kunnen daarmee helpen.

Hoe werkt het?

We willen je uitnodigen om tijdens de drie weken van de Tour de France, die begint op zaterdag 1 juli, zoveel mogelijk op de fiets te stappen en van elke gereden kilometer een klein bedrag (EUR 0,05 of EUR 0,10) te doneren. Na drie weken heb je een bedrag bij elkaar gespaard, waar de fietsclub 20% bovenop doet*. Alle bij elkaar gefietste bedragen gaan, met die 20%*, in de vorm van een donatie naar Qhubeka. 

Verder doet ook ABN AMRO Foundation een duit in het zakje met een bijdrage van €20 per deelnemer.Je kunt je deelname aanmelden via https://foundationprojecten.abnamro.com/mission-detail/477.  

images

Aanmelden

Je kunt tijdens de gehele periode van de Tour de France meefietsen, van 1 juli tot en met 24 juli. Je kunt je hiervoor aanmelden op de website (voor de administratie) en op Strava bij AAFC 4 Qhubeka 2022 (voor een overzicht van het totale aantal gefietste kilometers). Vergeet je ook niet via ABN AMRO Foundation aan te melden.  

 Aanmelden kan via: Inschrijven

Lees meer over dit bijzondere doel: www.qhubeka.org en https://fietsclub.pvabnamro.nl/nieuws/qhubeka-bedrag-overhandigd