Midsummer Ride & BBQ op 13 juli

Geplaatst op 22-06-2021  -  Categorie: Algemeen

De zon schijnt, de avonden zijn lang en warm: perfect voor een avondrit. Op dinsdag 13 juli organiseren we onze jaarlijkse Midsummer Ride & BBQ, een rit van ongeveer 50 km rond Amsterdam. Na afloop zorgen Jan en Irene van het ABN AMRO Sportpark weer voor een uitstekende BBQ. En als je meedoet met de Qhubeka-actie (en waarom niet?) kunnen we met deze avondrit misschien wel een hele fiets bij elkaar fietsen!


Tijdens deze Midsummer Ride willen we natuurlijk zoveel mogelijk ABN AMRO collega’s - op een coronaproof manier - op de fiets krijgen. Neem daarom dus ook jouw collega’s mee die nog geen lid zijn van de fietsclub. Ook minder ervaren wielrenners zijn meer dan welkom.


We verzamelen vanaf 17.00 uur op de Jan Tooroplaan 48 in Amstelveen en vertrekken om 17.30 uur stipt vanuit Amstelveen. Rond 20.00 uur zijn we terug voor de BBQ. Op het sportpark zijn kleedkamers en douches aanwezig. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor diegenen die van verder komen.

Coronamaatregelen

Sinds 19 mei mogen we weer in groepen fietsen, volgens de RIVM regels en de richtlijnen van de NTFU. Evenementen via de PV ABN AMRO zijn ook inmiddels weer toegestaan. Nochtans zijn er nog altijd maatregelen van kracht:

  • Vooraf ontvangt iedereen een gpx file met de route.
  • Bij aankomst op het sportpark en bij terugkomst op het sportpark houden we 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Tijdens de tocht houden we 1,5 meter afstand tot andere weggebruikers.
  • De BBQ zal op het terras plaatsvinden waarbij iedereen aan tafel zit met voldoende onderlinge afstand. Neem dus ook warme kleding mee als de avonden kouder worden.

Inschrijven

Inschrijven voor de Midsummer Ride kan via deze link. Inschrijven is voor zowel de tocht en de aansluitende BBQ (kosten: €10 per persoon). Het bestuur biedt de drankjes tijdens de BBQ aan. We hopen jullie op 13 juli te zien op dit event!