Qhubeka-actie: het eindresultaat

Geplaatst op 22-09-2022  -  Categorie: Algemeen

Deze zomer heeft de ABN AMRO fietsclub voor het derde jaar op rij een actie voor Qhubeka gehouden. Dit jaar hebben we gezamenlijk meer dan 5000 km gefietst! En ook is bekend wie van de deelnemers het fietsshirt heeft gewonnen.

imagesMet bijdrages per kilometer en een bijdrage van ABN AMRO Foundation is dit samen een mooi bedrag geworden. De ABN AMRO Fietsclub heeft dit bedrag vermeerderd met 20%, waardoor nu een eindbedrag van EUR 798,60 bij Qhubeka Charity terecht komt. Hiermee hebben we ook dit jaar, voor het derde jaar op rij, met deze actie meerdere fietsen bij elkaar gefietst voor Zuid-Afrika.

Winnaar fietsshirt

Voor het eerst werd dit jaar door Gerrit Schep een fietsshirt uitgeloofd voor degene met de hoogste bijdrage aan Qhubeka. En dat bleek niemand minder dan Louis Schrijvers. Gerrit zal contact met hem opnemen zodat hij een passend shirt ontvangt. Louis, we wensen je vele kilometers fietsplezier met het shirt!

Warm hart

Voor iedereen geldt: hartelijk dank voor je deelname! Mocht je Qhubeka een warm hart toedragen en je wilt ze blijven volgen of verder ondersteunen, kijk dan op www.qhubeka.org voor de mogelijkheden.